luxe hotel val thorens

Luxe hotel Val Thorens

De meest luxe en uitgebreide hotels van Val Thorens. Laat je verrassen door deze fijne verblijven!

TOP 10 LUXE HOTELS

Wil je jezelf verwennen met een luxe verblijf in de Franse wintersportplaats Val Thorens? Een luxe hotel Val Thorens kan je zeker weten zelf online boeken. Er zijn verschillende 5 sterren resorts in de Franse wintersportplaats te vinden. Val Thorens staat erom bekend veel sterren aan te trekken die hier een weekend komen skiën. Uiteraard verblijven ze in de meest luxe accommodaties in de wintersportplaats. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat je zelf heerlijk kan genieten van een luxe overnachting. Wij hebben een top 10 samengesteld met de meest luxe hotels in Val Thorens. Je kan hier direct jouw droomhotel boeken en genieten van een schitterende overnachting.

Verblijf in een luxe hotel Val Thorens direct aan de piste 

Natuurlijk hoef je in een luxe hotel nooit ver te lopen naar de piste. De mooiste resorts in Val Thorens liggen direct aan de piste. Je kan hier gewoon vanuit je hotel naartoe lopen. Je krijgt hier vanuit het hotel direct toegang toe. Uiteraard kan ook alles door het hotel geregeld worden. Van skipassen tot de uitrusting om te gaan skiën. Je kan hier heerlijk luxe genieten en alles wordt voor je geregeld. Het is sowieso een luxe als je hotel kan uitstappen en direct op de piste staat. Zo heb je geen gedoe meer om eerst naar de piste te reizen voor je kan beginnen met skiën.

Geniet na afloop van een luxe wellness behandeling

De meeste luxe hotels in Val Thorens zijn voorzien van een eigen privé spa. Als je elke dag op de latten staat is het niet zo heel gek als je last krijgt van spierpijn. Je lichaam is af en toe ook even aan rust toe. Dit kan natuurlijk perfect in de spa. De spa is meestal alleen toegankelijk voor gasten in het hotel. In een aantal accommodaties kan je zelfs gratis een bezoek aan de spa brengen. Na afloop kan je hier heerlijk genieten en even bijkomen van een dagje op de latten. Het is ook mogelijk om een wellness behandeling erbij te boeken. Zo kan je een heerlijke massage boeken bij terugkomst in het hotel. Dit soort luxe kom je natuurlijk tegen in een luxe hotel. Ben je niet zo van de spa en wellness? Dan is het wel heerlijk om gebruik te maken van het zwembad. Een paar baantjes trekken na een dagje skiën is altijd een heerlijke afwisseling voor je spieren. Uiteraard zijn de luxe accommodaties voorzien van een zwembad.

Unieke kamers om in te slapen 

In de luxe hotels Val Thorens kom je regelmatig unieke kamers tegen om in te slapen. Denk aan extra grote kamers of kamers met een eigen openhaard. Er zijn ook kamers met een schitterend uitzicht op de bergen. Je kan heerlijk genieten van het uitzicht op Val Thorens. Met een uitzicht op de piste of de bergen geniet je natuurlijk dubbel van je wintersportvakantie. Dit is tenslotte de reden waarom je naar de wintersportplaats komt. In onze toplijst kom je verschillende hotels tegen met unieke overnachtingsmogelijkheden of locaties om te slapen.

Ga dineren in de meest luxe restaurants 

Val Thorens staat niet alleen bekend als de luxe wintersportbestemming. Je kan er ook dineren in de meest luxe restaurants. Er zijn zelfs hotels met een restaurant voorzien van een Michelin ster. Dit is natuurlijk een unieke ervaring om een keer mee te maken als je toch in Val Thorens verblijft. Je kan heerlijk genieten van de meest luxe gerechten en de beste restaurants uit de regio. Het enige wat je hoeft te doen is een verblijf boeken in een luxe hotel Val Thorens. De rest van het personeel zorgt ervoor dat je volledig in de watten gelegd wordt.

Extra dienstverlening vanuit het hotel 

In een luxe hotel mag je net iets meer verwachten dan de standaard doorsnede hotels. We hebben onze top 10 selectie hier ook echt op samengesteld. In de hotels kan je dan ook een geweldige service verwachten. Denk bijvoorbeeld aan een vallet service voor je auto. Maar ook het regelen van skilessen en materialen. Je hoeft hier zelf niet meer mee te slepen of uren voor in de rij te staan. Het personeel van het hotel kan dit allemaal voor je regelen. Dit soort extra services kom je alleen in de beste hotels in de regio tegen.

Reserveer op tijd een luxe kamer

Ondanks dat een luxe hotel Val Thorens niet goedkoop is zitten ze vrij snel vol tijdens het wintersportseizoen. De crème de la crème van Frankrijk komt hier naartoe om op wintersportvakantie te gaan. We adviseren dan ook graag om op tijd een kamer te reserveren. Je weet zo zeker dat je in jouw droomhotel nog een kamer kan boeken. Door op tijd te reserveren kan je ook een mooie kamer verwachten met een schitterend uitzicht. Met onze top 10 kan je in ieder geval vrij snel jouw droom accommodatie online boeken.

Top 10 Design
Hotel
design-hotel-270x390
Design Hotel
Top 10 Hotel
Centrum
Centrum-hotel-270x390
Hotel Centrum
Top 10 Leuk
Hotel
leuk-hotel-270x390
Leuk Hotel
Top 10 Goedkoop
Hotel
Goedkoop-hotel-270x390
Goedkoop Hotel
Top 10 Romantisch
Hotel
Romantisch-hotel-270x390
Romantisch Hotel

Op de hoogte blijven van de beste Val Thorens aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: