romantisch hotel val thorens

Romantisch hotel Val Thorens

De meest romantische hotels van Val Thorens vind je in deze top 10.

BEKIJK DE TOP 10

Een romantisch hotel Val Thorens is natuurlijk de perfecte manier om jullie reis als een koppel samen door te brengen. Val Thorens is de luxe wintersportbestemming van Frankrijk. De crème de la crème komt hier naartoe om hun wintersportvakantie door te brengen. Dankzij de hoge ligging van het wintersportdorp is het vrijwel altijd sneeuwzeker. Dankzij de sneeuwzekerheid kunnen jullie alvast vooruit kijken naar prachtige wandelingen samen door de sneeuw. Het enige wat nog ontbreekt is een romantische overnachting met uitzicht op de bergen of piste. Wij hebben een top 10 samengesteld met de meest romantische hotels. Je kan hier een mooie kamer uitzoeken en alvast gaan wegdromen bij jullie droomreis.

Moderne kamers met uitzicht op de bergen

Er is niets romantischer dan een prachtige moderne hotelkamer met uitzicht op de bergen. Vanuit je kamer kan je heerlijk genieten van de sneeuw en een fantastisch uitzicht. Sommige hotels zijn ondanks de kou zelfs voorzien van een balkon met zitje. Kleed jezelf warm aan en neem hier heerlijk op plaats. Je kan zo genieten van anderen die aan het skiën zijn of gewoon van de witte bergen. Geniet hier onder het genot van een wijntje van het uitzicht. Er zijn regelmatig kamers te boeken waarbij je vooraf al kan aangeven dat je graag uitzicht op de bergen wilt. Je weet zo zeker dat jullie uitzicht samen perfect gaat zijn.

Geniet van een duo massage in de spa

Als je voor een luxe hotel in Val Thorens gaat is er meestal een spa aanwezig. Sommige hotels hebben zelfs een spa van 500 m2. Je kan hier zwemmen of de sauna bezoeken. Maar het is vooral heerlijk om samen een wellness behandeling te ondergaan. Boek bij de receptie na afloop van een dag op de piste een duo massage massage. Jullie kunnen zo heerlijk samen genieten van een rustgevende massage. Jullie spieren worden heerlijk gemasseerd en na afloop voelen jullie jezelf als herboren. Daarna kunnen jullie samen nog even nagenieten aan het indoor zwembad.

Geniet van een romantisch diner bij het haardvuur

In een romantisch hotel Val Thorens kunnen jullie ook genieten van een romantisch diner bij het haardvuur. Een aantal hotels uit ons lijstje zijn voorzien van openhaarden. Naast de aangename warmte van de openhaard kunnen jullie heerlijk genieten van het lekkere eten. De sfeer zit er goed in als jullie genieten van de lokale specialiteiten terwijl er op de achtergrond een haardvuur knettert. Samen kunnen jullie extra van elkaar genieten.

Laat het ontbijt op de kamer bezorgen

Willen jullie nog even wat extra van elkaar genieten in de ochtend? Dan wil je natuurlijk niet direct in een ontbijtzaal plaatsnemen. Gelukkig kan je het ontbijt laten bezorgen op de kamer. De meeste romantische hotels hebben roomservice op de kamer. Een uitgebreid ontbijt wordt elke ochtend op de kamer gebracht. Je kan hier heerlijk in alle luxe vanaf jullie bed van genieten. Het is zelfs mogelijk om er een champagneontbijt van te maken. Je verblijf tenslotte in Frankrijk en dan mag de champagne rijkelijk vloeien. Vooral als jullie een romantische overnachting geboekt hebben.

Direct toegang tot de piste 

In onze toplijst hebben we een aantal hotels geselecteerd die direct bij de piste liggen. De wintersportplaats Val Thorens heeft als voordeel dat het speciaal voor toeristen gebouwd is. Het is dus niet van oorsprong een dorp in de bergen. Hierdoor zijn de pistes direct langs de hotels gebouwd. Vanuit je hotel kan je direct de piste bezoeken. Het is natuurlijk geweldig als je niet naar de piste hoeft te reizen. Je kan zo samen jullie spullen verzamelen en naar de piste lopen. Doordat een groot deel van het dorp autovrij is kan het fijn zijn als je geen auto hoeft te gebruiken.

Ontdek de meest romantische hotels in Val Thorens

Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt van de meest romantische hotels in Val Thorens. Dit bespaart je een hoop uitzoeken. Met onze top 10 weet je precies de mooiste plekjes in de wintersportplaats te vinden. Je hoeft alleen nog maar te kijken welke hotels eventueel binnen je budget passen. Vervolgens kan je binnen een paar klikken een kamer boeken en beginnen met aftellen. De hotels liggen allemaal prachtig en hebben schitterende kamers waar jullie samen van kunnen genieten. Uiteraard zijn de hotels voorzien van de perfecte voorzieningen om jullie vakantie samen geweldig te maken.

Reserveer een romantisch hotel Val Thorens

Als je een mooie kamer gevonden hebt kan je direct een kamer reserveren. We adviseren om dit wel op tijd te doen. Val Thorens zit in de winter eigenlijk altijd vol. Vooral de luxe accommodaties met de mooie ligging zitten al vrij snel vol. Het is natuurlijk zonde als jullie een droomhotel moeten laten schieten. Reserveer daarom op tijd een plekje in deze prachtige wintersportplaats. Je weet zo zeker dat jullie de perfecte plek voor jullie vakantie samen gevonden hebben.

Top 10 Design
Hotel
design-hotel-270x390
Design Hotel
Top 10 Hotel
Centrum
Centrum-hotel-270x390
Hotel Centrum
Top 10 Leuk
Hotel
leuk-hotel-270x390
Leuk Hotel
Top 10 Goedkoop
Hotel
Goedkoop-hotel-270x390
Goedkoop Hotel
Top 10 Romantisch
Hotel
Romantisch-hotel-270x390
Romantisch Hotel

Op de hoogte blijven van de beste Val Thorens aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: