Goedkoop hotel val thorens

Goedkoop hotel Val Thorens

Wil je het liefst zo goedkoop mogelijk overnachten? Bekijk dan hieronder de selectie van de hotels met de beste prijs in Val Thorens

BEKIJK DE 10 GOEDKOOPSTE HOTELS

Een goedkoop hotel Val Thorens vinden tijdens het wintersportseizoen is helaas in de praktijk best lastig. De meeste hotels zitten volledig volgeboekt tijdens het wintersportseizoen. Doordat Val Thorens eigenlijk alleen van de wintersport leeft liggen de prijzen hoger dan gebruikelijk. Het dorp is namelijk speciaal gebouwd voor de wintersport en heeft geen andere inkomsten. Gelukkig hebben wij nog een paar goedkope hotels voor je gevonden. In onze toplijst kom je de beste hotels tegen een vaste lage prijs per overnachting. Je kan zo voordelig een hotel boeken en heerlijk overnachten in Val Thorens.

Goedkoop hotel Val Thorens

Wintersport is niet de goedkoopste vakantie die je gaat boeken. Er komen vaak nog veel extra kosten bij. Denk aan het huren van je wintersportuitrusting, skilessen en een skipas. Je wilt daarom niet teveel geld uitgeven aan je overnachting in het dorp. Vooral niet omdat je voornamelijk op de piste bent te vinden. Het is belangrijk dat je een prima kamer hebt, maar het hoeft ook weer geen luxe hotel te zijn. Gelukkig hebben wij een top 10 samengesteld met prima kamers tegen een lage prijs en een goede ligging. Dit zijn de goedkoopste hotels in Val Thorens en hier kan je door vroeg te boeken je voordeel mee doen.

Er zijn bijna geen last minute aanbiedingen

Ondanks dat Val Thorens niet de goedkoopste bestemming voor wintersport is zit het altijd vol. Hou er dus rekening mee dat er vrijwel geen last minute aanbiedingen zijn. Je kan nog het beste zo vroeg mogelijk van te voren een plekje in een hotel reserveren. In de praktijk zien we vaak dat last minute de prijzen verder omhoog schieten. De laatste kamers gaan vaak tegen de hoofdprijs weg. Helemaal als last minute blijkt dat er veel sneeuw gevallen is. Dit is voor veel mensen een reden om direct op zoek te gaan naar een accommodatie. Helaas gaat een last minute deal daarom meestal niet op bij wintersportreizen. Je kan daardoor veel beter op tijd op zoek naar een goedkoop hotel Val Thorens.

Goedkoop hotel met skipas

Als je geld wilt besparen op je verblijf in het Franse wintersportdorp, dan raden wij aan een hotel met skipas te boeken. Er zijn een aantal accommodaties waarbij een skipas bij je verblijf is inbegrepen. Een skipas kost je al snel tientallen euro’s per persoon. Vooral als je voor een langere periode verblijft kan dit bedrag hoog oplopen. Het kan slim zijn om op zoek te gaan naar een deal waarbij de skipas is inbegrepen. Je bespaart zo direct geld en je accommodatie mag dan echt wel een paar euro per nacht duurder zijn. Je verdient dit vanzelf weer terug dankzij de skipas voor het complete gezin.

Stel vooraf je wensenlijstje samen

Buiten de prijs is het natuurlijk belangrijk dat je hotel voldoet aan je eigen eisen en verwachtingen. Het kan slim zijn om vooraf na te denken waar je hotel precies aan moet voldoen. Misschien is het voor jouw bijvoorbeeld belangrijk dat je een privé badkamer hebt. Of dat je dichtbij de piste verblijft. Hou er rekening mee dat je al snel meer voor een overnachting betaalt als je aan de piste verblijft. Het voordeel van Val Thorens is wel dat vrijwel alle accommodaties op loopafstand van de piste liggen. Dit komt doordat het dorp speciaal voor de wintersport gebouwd is. Hierdoor is het niet lastig om een overnachting in de buurt van de piste te vinden. Check naast je eigen wensenlijstje ook altijd de beoordelingen van een hotel. Soms lijkt een hotel perfect, maar blijkt het in de praktijk flink tegen te vallen. Door vooraf je wensen te combineren met de recensies weet je zeker dat je de perfecte accommodatie gevonden hebt.

Controleer de kosten die je ter plaatsen nog moet betalen

Soms lijkt een hotel goedkoop, maar zijn er verschillende kosten die er ter plaatsen nog bij komen. Zo ben je verplicht om je hotel te parkeren in een garage of betaalde parkeerplaats bij het centrum. Val Thorens is bijna volledig autovrij en je moet er rekening mee houden dat je auto ergens geparkeerd dient te worden. Sommige hotels hebben een eigen garage waar je gebruik van mag maken. Maar er zitten vaak wel kosten aan verbonden. Daarbij is een ontbijt vaak ook niet inbegrepen bij een goedkoop hotel Val Thorens. Controleer en vergelijk daarom altijd de extra kosten die nog bovenop de reis komen.

Reserveer op tijd je hotel

Heb je eindelijk een leuk en goedkoop hotel gevonden? Zorg er dan voor dat je op tijd een kamer reserveert. Door langer te wachten kan je flink wat geld kwijt zijn. Daarbij voorkom je dat de kamers in de goedkope hotels vol zitten. Vooral tijdens het hoogseizoen gaan de populaire accommodaties en goedkope kamers natuurlijk extra snel. Door op tijd te boeken voorkom je dat je een dure kamer moet boeken. Maak daarom gebruik van onze top 10 en reserveer op tijd je kamer.

Top 10 Design
Hotel
design-hotel-270x390
Design Hotel
Top 10 Hotel
Centrum
Centrum-hotel-270x390
Hotel Centrum
Top 10 Leuk
Hotel
leuk-hotel-270x390
Leuk Hotel
Top 10 Goedkoop
Hotel
Goedkoop-hotel-270x390
Goedkoop Hotel
Top 10 Romantisch
Hotel
Romantisch-hotel-270x390
Romantisch Hotel

Op de hoogte blijven van de beste Val Thorens aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: