leuk hotel val thorens

Leuk hotel Val Thorens

De allerleukste hotels in Val Thorens vind je in onze top 10. Gegarandeerd een leuk verblijf en fijne vakantie!

LEUKSTE HOTELS IN VAL THORENS

Aankomende winter wil je graag op wintersport en natuurlijk denk je na over Val Thorens. Val Thorens is al jaren de wintersportbestemming van Frankrijk. Het is geen authentiek wintersportdorp, maar wel de meest efficiënte wintersportbestemming van Europa. Bijna overal kan je vanuit je hotel direct naar de piste op wandelen. Daarbij hebben ze ook nog eens één van de snelste skiliften die je naar de top brengen. Het enige wat je nog zoekt is een leuk hotel Val Thorens. Dit laatste kan soms met de hoge prijzen een uitdaging zijn. Doordat het een populaire plaats is waar ze alleen leven van de wintersport liggen de prijzen hoger dan gemiddeld. Gelukkig hebben wij nog een paar leuke en betaalbare hotels gevonden. We hebben ze voor je op een rijtje gezet in onze eigen top 10.

Een leuk hotel in het centrum

De meeste hotels zijn te vinden in het autovrije centrum van Val Thorens. Het centrum is echt helemaal ingericht op wintersport toeristen. Zo wandel je vanuit je hotel direct naar de piste, restaurants, cafés of supermarkt. Je hebt je auto daardoor eigenlijk niet nodig. De meeste hotels zijn voorzien van een verwarmde garage waar je de auto de complete vakantie laten staan. Je hoeft hierdoor ook niet bang te zijn dat je straks je autoruiten moet krabben. Let wel op of er echt een garage bij het hotel zit. Sommige hotels hebben geen parkeergelegenheid, waardoor je de auto soms aan de rand van het centrum moet zetten. Het is dan toch een stukje lopen naar je hotel in het centrum.

Op loopafstand van de piste

De meeste leuke hotels in Val Thorens liggen op loopafstand van de piste. Er zijn in totaal meer dan 600 km aan pistes te vinden. Dankzij de sneeuwzekere bestemming en hoge ligging kan je zonder problemen naar de piste wandelen en gaan skiën. Van december tot mei ligt er vrijwel altijd sneeuw en kan je naar de piste lopen vanaf je hotel. Het is geen enkel probleem om een hotel dichtbij de piste te vinden. De meeste accommodaties liggen er direct aan. Je moet er niet gek van opkijken als je vanuit je hotelkamer de skilift voorbij kan zien komen. Dit is vrij normaal in deze wintersportplaats. Je ervaart direct dat de complete plaats erop gebouwd is om toeristen voor de wintersport te ontvangen. Dankzij een skipas die vaak is inbegrepen bij je overnachting kan je direct een bezoek aan de piste brengen.

Wat voor een hotel zoek je in Val Thorens?

Je kan in Val Thorens uit verschillende soorten hotels kiezen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een aparthotel als je met het complete gezin op vakantie gaat. Een aparthotel bestaat uit appartementen waarbij je wel de service van een hotel kan verwachten. Het voordeel van een appartement is dat je eventueel zelf kan koken of in het huisje kan ontbijten. Met kinderen is een appartement ook altijd prettig om te boeken. Ga je zonder kinderen op reis? Dan kan je natuurlijk voor een leuk boetiek hotel kiezen. Verblijf in luxe kamers met een panoramisch uitzicht op de bergen. Geniet ook van de luxe faciliteiten zoals een spa in het hotel. Het is voor jezelf belangrijk om te kijken welke eisen je hebt bij een overnachting in Val Thorens. Kijk daarna welke hotels er binnen je prijsklasse en verwachtingen passen en boek je overnachting!

Geniet van een luxe accommodatie

Val Thorens staat niet alleen bekend om de leuke hotels, maar ook om de luxe accommodaties. Droom je ervan om in een luxe moderne suite met uitzicht op de bergen te verblijven? De kans is groot dat je het hier tegenkomt. Veel grote sterren komen naar deze wintersportplaats om te genieten van de luxe. Je kan natuurlijk ook een luxe hotel uitkiezen met een leuke ligging in de stad. We hebben verschillende leuke accommodaties om uit te kiezen en waar je naar uit kan kijken tijdens een verblijf in de stad. Met onze top lijst is een leuk hotel in ieder geval zo gevonden.

Reserveer op tijd een leuk hotel Val Thorens

Als je een leuk hotel in Val Thorens gevonden hebt is het slim om op tijd te reserveren. De wintersportbestemming is geliefd vanwege de sneeuwzekerheid en faciliteiten. Hierdoor zit het ondanks de soms hoge prijzen vrijwel altijd vol. Het is daarom slim om op tijd een overnachting te boeken. Je voorkomt zo dat je misgrijpt en geen hotel voor je vakantie geboekt hebt. Binnen een paar klikken kan je de reservering bevestigen en gaan aftellen naar je volgende vakantie. Dankzij onze top 10 hoef je in ieder geval niet meer verder te zoeken naar een leuke overnachting. Een overnachting is zo gevonden en je kan je overnachting direct boeken via onze website. Je weet zo zeker dat je in ieder geval een leuk hotel hebt als je naar de wintersport plaats afreist.

Top 10 Design
Hotel
design-hotel-270x390
Design Hotel
Top 10 Hotel
Centrum
Centrum-hotel-270x390
Hotel Centrum
Top 10 Leuk
Hotel
leuk-hotel-270x390
Leuk Hotel
Top 10 Goedkoop
Hotel
Goedkoop-hotel-270x390
Goedkoop Hotel
Top 10 Romantisch
Hotel
Romantisch-hotel-270x390
Romantisch Hotel

Op de hoogte blijven van de beste Val Thorens aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: