Hotel Val Thorens inclusief skipas

Hotel Val Thorens inclusief skipas

De beste deals voor hotels met skipas in Val Thorens vind je in deze top 10!

BESTE HOTELDEALS MET SKIPAS

Als je een vakantie naar Val Thorens boekt, dan kom je natuurlijk vooral voor de wintersport naar de Franse plaats. Val Thorens is speciaal gebouwd voor wintersporters. De plaats staat volledig in het teken van skiën en snowboarden. Het nadeel is dat het geen goedkope plek is om te komen skiën. Je kan eventueel geld besparen door een hotel Val Thorens inclusief skipas te boeken. Als je een hotel boekt ontvang je bij aankomst ook direct een skipas voor het complete gezin. Je hoeft zo geen losse pas meer aan te schaffen. Dit bespaart je al snel een paar honderd euro op je wintersportvakantie.

Sneeuwzekere bestemming voor wintersport

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je ook echt kan gaan skiën in Val Thorens. Gelukkig is dit een sneeuwzekere bestemming om naartoe te gaan. De wintersportplaats ligt op 2.300 meter hoogte. Vanwege de hoge ligging is het van december tot mei altijd sneeuwzeker. Je kan dus zelfs nog een late wintersportvakantie in april boeken. Tijdens het wintersportseizoen zijn de hotels standaard volgeboekt. Het is dus verstandig om op tijd een kamer te boeken als je op wintersport gaat. Door voor een aanbieding met skipas te gaan weet je zeker dat je de latten kan onderbinden.

600 kilometer aan pistes

Eén van de grootste pluspunten aan Val Thorens is dat het dorp speciaal gebouwd is voor wintersport. Het is geen authentiek wintersportdorp met toevallig een paar pistes. Het dorp is in 1970 opgetrokken voor de wintersport. Ruim 600 kilometer aan pistes zijn aangelegd. Doordat het dorp voor de wintersport gebouwd is vindt je hier de meest efficiënte wintersportbestemming van Europa. Vanuit het centrum wandel je direct de piste op en bijna alle hotels liggen direct aan de pistes. De liften behoren ook nog eens tot de meest efficiënte ter wereld. Ze brengen super snel toeristen naar de top van de berg. Er zijn pistes op verschillende niveaus voor zowel beginners als gevorderden.

Boek een verblijf inclusief skipas voor het complete gezin

Hotel Val Thorens inclusief skipas boeken geeft je onbeperkt toegang tot de piste tijdens je verblijf in de wintersportplaats. Met de skipas bespaar je al snel een paar honderd euro. Als je een appartement met 4 personen boekt krijgt iedereen toegang tot de piste. Ondanks dat een skipas niet goedkoop is kan je deze er direct bij cadeau krijgen. Het kan slim zijn om even de regels van het hotel hierover door te lezen. Lang niet elk hotel geeft namelijk een skipas bij je verblijf cadeau. Gelukkig vind je in onze top 10 alleen hotels waar je wel een pas cadeau krijgt. Je kan er dus op rekenen dat je skipas gewoon is inbegrepen.

Ski benodigdheden huren via het hotel

Bij de meeste hotels is het ook mogelijk om je complete uitrusting te huren. Sommige luxe hotels hebben zelf een uitrusting die je kan lenen. Maar er zijn ook hotels die samenwerken met lokale verhuurbedrijven. Je krijgt als hotelgast bijvoorbeeld korting als je uitrusting bij een aangesloten bedrijf huurt. Het kan slim zijn om bij de faciliteiten te checken of de uitrusting via het hotel te huur is. Overigens is dit niet altijd de goedkoopste optie. Soms kan je ter plaatsen bij een klein verhuurbedrijf voordelig je spullen huren. Dit kan je eventueel online voor vertrek uitzoeken.

Wintersportplezier voor het complete gezin

Als je een hotel Val Thorens inclusief skipas boekt kan je rekenen op wintersportplezier voor het complete gezin. De wintersportplaats is echt ingericht op toeristen. Je kan hier dus echt met het complete gezin genieten van wintersportplezier. Naast skiën, snowboarden zijn er tal van activiteiten in de sneeuw die je met het gezin kan beleven. Voor de jonge kinderen is er ook een mini club en er zijn skischolen waar in het Nederlands les gegeven wordt. Een leuke aanrader om met de kinderen vanaf 5 jaar te gaan doen is rodelen. Op 3000 meter hoogte kan je via een rodelbaan naar beneden. De rodelbaan is 6 km lang en de langste van Europa. Dit is zeker leuk om een keer gedaan te hebben.

Reserveer op tijd je hotel in Val Thorens

Wil je een hotel Val Thorens inclusief skipas boeken? Wees er dan op tijd bij. Ondanks dat de prijzen niet super laag zijn ervaren we dat de hotels in het winterseizoen bijna altijd vol zijn. Buiten het seizoen is er ook vrij weinig te doen en is vrijwel alles gesloten. Zorg er dus voor dat je op tijd een hotel boekt. De leuke hotels uit onze toplijst liggen vrijwel direct aan de piste. Het is bijna nooit meer dan 5 minuten lopen naar de piste vanaf het hotel. Door op tijd te reserveren kan je heerlijk genieten van een onbeperkte wintersportvakantie in Val Thorens. We kunnen natuurlijk niet wachten tot de vakantie aanbreekt en we kunnen genieten van de wintersportvakantie in Frankrijk.

Top 10 Design
Hotel
design-hotel-270x390
Design Hotel
Top 10 Hotel
Centrum
Centrum-hotel-270x390
Hotel Centrum
Top 10 Leuk
Hotel
leuk-hotel-270x390
Leuk Hotel
Top 10 Goedkoop
Hotel
Goedkoop-hotel-270x390
Goedkoop Hotel
Top 10 Romantisch
Hotel
Romantisch-hotel-270x390
Romantisch Hotel

Op de hoogte blijven van de beste Val Thorens aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: